ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Μενού

Τα νέα μας

07/05/2018

ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

image
image
image
image
image
image

 

Οι εκπαιδευόμενοι νέοι και νέες με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, που διαμένουν στις Στέγες  Υποστηριζόμενης Διαβίωσης - Οικοτροφεία του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μία ακόμη εκπαιδευτική εκδρομή  του Εργαστηρίου μας στην Αρχαία Ολυμπία, την Κυριακή 6 Μαΐου 2018.   
  Τους νέους συνόδεψαν η Πρόεδρος, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», η διοίκηση των εργαζομένων καθώς και εργαζόμενοι-συνοδοί. 
 
    Επισκεφθήκαμε το εξαιρετικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας, ξεναγηθήκαμε και θαυμάσαμε τη μακραίωνη ιστορική εξέλιξη του Ιερού του Διός της Ολυμπίας, ενός από τα λαμπρότερα της αρχαιότητας και κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων.
  
 Μετά το υπέροχο μεσημεριανό γεύμα, απολαύσαμε την απογευματινή μας βόλτα στο γραφικό Κατάκολο, πριν πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με όμορφες εικόνες και εντυπώσεις.
  Η εκδρομή μας σημείωσε μεγάλη επιτυχία και οι οικότροφοι νέοι μας ψυχαγωγήθηκαν με την εμπειρία αυτή.              
 Χαρήκαμε, μάθαμε και βιώσαμε υπέροχα συναισθήματα, επιστρέψαμε ενθαρρυμένοι και ανυπομονούμε για την επόμενη απόδραση που θα δώσει μια ακόμη ευκαιρία στους συνανθρώπους 
με την πληγωμένη νοημοσύνη να συμμετέχουν και να απολαμβάνουν τα  δικαιώματά τους στη ζωή.
Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Αγρινιο-Μεσολόγγι
 



ΔΕΝ διεξάγουμε εράνους!

Αρ.λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 412/29612373, IBAN: GR5701104120000041229612373 στον οποίο οι φίλοι του Εργαστηρίου μπορούν να καταθέτουν εφόσον επιθυμούν, τις τυχόν δωρεές τους, αφού επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του λογιστηρίου: 26310-26321 & 26410-39750.


Χορηγοί