ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Μενού

Τα νέα μας

20/11/2023

Οι Νέοι των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στην Αθήνα

image
image
image

    Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», από την έναρξη λειτουργίας των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης,  εφαρμόζει προγράμματα εκπαιδευτικών εκδρομών με στόχο την κοινωνική ένταξη και κοινωνικοποίησή τους. Οι εκδρομές είναι ένας καίριος συντελεστής στην έλξη προς τα ταξίδια με μορφωτικό χαρακτήρα. Με αυτό τον τρόπο οι εκπαιδευόμενοι νέοι μας βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, εμπλουτίζουν την προσωπικότητά τους και αποκομίζουν αλησμόνητες αναμνήσεις.    
   Στο πλαίσιο αυτό, οι εκπαιδευόμενοι νέοι και νέες με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, που διαμένουν στις Στέγες  Υποστηριζόμενης Διαβίωσης - Οικοτροφεία του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο, είχαν την ευκαιρία  να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτική εκδρομή  στην Αθήνα, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, όπου παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση «ΟΜΗΡΟΥ ΙΛΙΑΔΑ» της Κάρμεν Ρουγγέρη στο Christmas Theater.
Oι νέοι μας έμειναν ενθουσιασμένοι από τα εξαιρετικά κοστούμια, τα σκηνικά και τη μουσική της παράστασης και είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την ελληνική μυθολογία και τις ιστορίες των Θεών του Ολύμπου και των ηρώων του Τρωικού Πολέμου.           
Τους νέους συνόδεψαν η Πρόεδρος, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και εργαζόμενοι-συνοδοί του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».    
 Μετά το υπέροχο μεσημεριανό γεύμα, πήραμε το δρόμο της επιστροφής.
  Η εκδρομή μας σημείωσε μεγάλη επιτυχία και οι νέοι μας χάρηκαν πολύ με την εμπειρία αυτή.
Με Ιδιαίτερη τιμή
το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου "ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ"
Μεσολόγγι-Αγρίνιο

ΔΕΝ διεξάγουμε εράνους!

Αρ.λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 412/29612373, IBAN: GR5701104120000041229612373 στον οποίο οι φίλοι του Εργαστηρίου μπορούν να καταθέτουν εφόσον επιθυμούν, τις τυχόν δωρεές τους, αφού επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του λογιστηρίου: 26310-26321 & 26410-39750.


Χορηγοί