ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Μενού

Τα νέα μας

24/06/2019

ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

image
image
image
image
image

Το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 οι εκπαιδευόμενοι νέοι και νέες με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες , που διαμένουν στις Στέγες  Υποστηριζόμενης Διαβίωσης - Οικοτροφεία του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο του προγράμματος εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών εκδρομών που πραγματοποιούμε, επισκέφθηκαν το πανέμορφο νησί του Ιονίου μας, τη Λευκάδα.   Ξεκινήσαμε με προσκύνημα στο Μοναστήρι της Παναγίας της Φανερωμένης. Ακολούθησε ξενάγηση στο εξαιρετικό Αρχαιολογικό Μουσείο, που παρουσιάζει την μακραίωνη εξέλιξη του νησιού και εντυπωσιαστήκαμε από τους πολιτιστικούς θησαυρούς του Νομού της Λευκάδος.   
Γευτήκαμε υπέροχο μεσημεριανό γεύμα σε ωραίο ρεστοράν της Λευκάδος. Επισκεφθήκαμε το γραφικό Νυδρί, θαυμάσαμε απέναντί του το Νησάκι Μαδουρή με το νεοκλασσικό αρχοντικό του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη και απολαύσαμε το απογευματινό μας γλυκό και καφέ πριν πάρουμε το δρόμο της επιστροφής.   Τους νέους συνόδεψαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Διοίκηση των εργαζομένων του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», καθώς και εργαζόμενοι - συνοδοί.    Η εκδρομή μας σημείωσε μεγάλη επιτυχία και οι νέοι μας εμψυχώθηκαν, διασκέδασαν πολύ με την εμπειρία αυτή και επέστρεψαν με όμορφες εικόνες.   
Με ιδιαίτερη τιμή
το Διοικητικό Συμβούλιο
Εργαστηρίου "ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ"
Μεσολόγγι-Αγρίνιο



ΔΕΝ διεξάγουμε εράνους!

Αρ.λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 412/29612373, IBAN: GR5701104120000041229612373 στον οποίο οι φίλοι του Εργαστηρίου μπορούν να καταθέτουν εφόσον επιθυμούν, τις τυχόν δωρεές τους, αφού επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του λογιστηρίου: 26310-26321 & 26410-39750.


Χορηγοί