ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Μενού

Τα νέα μας

08/03/2019

Επίσκεψη Δημάρχου Αγρινίου κ. Γεωργίου Παπαναστασίου

image
image

Την Β΄ Μονάδα –Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες στο Αγρίνιο, επισκέφθηκε την Πέμπτη, 7 Μαρτίου  2019, ο Δήμαρχος Αγρινίου, κ. Γεώργιος Παπαναστασίου.
Τον κ. Παπαναστασίου υποδέχτηκαν, λόγω απουσίας της  Προέδρου κας  Διονυσίας Σαμαντά, η Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος κα  Μαρία Τσούτσου, η ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου κα Μαρία Χρονοπούλου, ο Διευθυντής, μέλη της Διοίκησης, οι εργαζόμενοι και οι εκπαιδευόμενοι, οι οποίοι του προσέφεραν μία ανθοδέσμη.
Ο κ. Γεώργιος  Παπαναστασίου εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνησή του από την επίσκεψη στο Εργαστήρι. Συνεχάρη όλους τους εμπλεκόμενους για την κατάθεση της αγάπης τους προκειμένου να λειτουργεί με επιτυχία ο Φορέας και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει  να στηρίζει το έργο και στο μέλλον.
    Υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στην υπό ανέγερση  Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης-Οικοτροφείο που είναι πλησίον της Εκπαιδευτικής Μονάδας. Τον συνόδευε η κα Σταυρούλα Γεωργακού-Παππά, Διευθύντρια της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου.  
 Το συγκεκριμένο έργο εντάχθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στο Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» μετά την αίτηση χρηματοδότησης και την υποβολή του πλήρους φακέλου από  το Δήμο  Αγρινίου, ο οποίος έχει  και την  επίβλεψη κατασκευής του έργου. Ο κ. Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο των εργασιών.
 Νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε  για μια ακόμη φορά τις  θερμότατες ευχαριστίες μας προς το  Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαναστασίου, ο οποίος από την αρχή της αναλήψεως των υψηλών καθηκόντων του είναι θερμός υποστηρικτής και συμπαραστάτης του έργου μας. Επίσης ευχαριστούμε θερμά όλες τις  υπηρεσίες και τους υπαλλήλους του Δήμου, οι οποίοι πρόθυμα και άμεσα μας βοηθούν σε ότι χρειαστούμε.


ΔΕΝ διεξάγουμε εράνους!

Αρ.λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 412/29612373, IBAN: GR5701104120000041229612373 στον οποίο οι φίλοι του Εργαστηρίου μπορούν να καταθέτουν εφόσον επιθυμούν, τις τυχόν δωρεές τους, αφού επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του λογιστηρίου: 26310-26321 & 26410-39750.


Χορηγοί